eko sjemenke |
Odgovori |
Korisnik | |
Sitna
Novo sjeme Pridružen: 29 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 21:10 |
Bok svima! Ja sam nova na ovom forumu i relativno nova u vrtlarstvu. Počela sam prošle godine obrađivati svoj vrt. Odmah sam se odlučila na eko i čisti uzgoj (puževi su se krasno napapali...). Međutim, najteži dio je nabavka domaćeg, starog, eko sjemenja. Trebala bih Vašu pomoć i savjet gdje. Ako netko od Vas želi pomoći ili prodati javite se. Trebam paradajz, papriku, grah, grašak, mahune, mrkvu, peršin, celer, krastavce, tikvice, bamiju, blitvu, špinat... Skeptična sam prema sjemenju u trgovinama. Ako imate savjet za to molim Vas pišite. Možda pokoje kupljeno sjeme i nije toliko loše. Hvala i nadam se lijepim budućim druženjima, raspravama i učenju.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gospina trava
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
probajte ovdje :
Informacije, prijave i rezervacije za radionice, zdravstveni turizam, izlete ili odmor: "BIO-ZRNO" Habijanovac 45 10343 Nova Kapela Tel: (01) 272-81-73 (01) 615-36-71 Fax: (01) 272-81-96 E-mail: iva@bio-zrno.hr Imanje Zrno sa svih strana okruženo šumom, u malom je selu Habijanovcu kraj Vrbovečke Dubrave, 55 km istočno od Zagreba. Osim vlastitim automobilom, na "Zrno" se može doći vlak-om do Gradeca (smjer za Križevce) ili autobusom do Cug-ovca (smjer za Bjelovar preko Vrbovca). Za sudionike radionica i seminara organizira se prijevoz od vlaka do Zrna (8 km) ili od autobusa do Zrna (6 km). |
|
Sitna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puno na preporuci. Na netu sam našla tu firmu (Bio-zrno) i poznata mi je iz trgovina. Što se tiče ove peruanske jagode jako sam zainteresirana. Samo... Gdje nabaviti sjeme?
|
|
Sitna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skužila sam. Ima aukcija za jagode i još puno toga. Super stranica! Hvala! Imaš iskustva s kupnjom na taj način? Rizik da je sjeme povrća zaista eko?
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Probaj u Bio - Zrnu, ali oni prodaju tek kad sebi posiju, a prodaju i flance, ono što im preostane od njihove sadnje.
|
|
Ulla
Novo sjeme Pridružen: 12 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne mogu naći na Bio-Zrno više link na kojem imali on-line prodaju. Tamo su prodavali i sjeme. Zna li netko gdje je i zašto to nestalo :(?
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bio-zrno.hr/shop
|
|
osbourne
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 336 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajmo napravit razmjenu, i ja mtražim eko sjeme bilo čega a za ponuditi imam kadife grmolike i mahune visoke crne. njihove sjemenke su stare sad 3. godinu ali su zdrave jer lani je urod propao (kiša sve je strunulo)
|
|
Ulla
Novo sjeme Pridružen: 12 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok hvala ti na linku, no na kraju sam odustala kad sam vidila da je najmanji iznos on-line narudžbe 300kn.
Ovu godinu prvi put sadim :) , pa nemam ove godine sjeme za razmjenu, ali plan je svakako da dogodine radim razmjenu. Ove godine kupujem i očajnički tragam za eko sjemenom al ne iz dućana nego ovako preko pojedinaca koji imaju sačuvane netretirane pesticidima stare sorte iz svojih vrtova. Nedostaje mi sjeme mrkve, luka, porikuka, rotkve, krumpira, paprike. |
|
osbourne
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neznam gdje živiš ali znam da se u fabcima (mjesto u sloveniji uz granicu rupa-pasjak) negdje pokraj novokračina ljudi bave eko uzgojem krumpira i podaju ga kao i sjeme. imaju 40ak krava za mlijeko i meso i samo stajnjakoom gnoje.
još uvijek tražim sjeme ako ima netko bilo što... |
|
PeKa
Upravo klijam Pridružen: 07 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam nešto sjemena i za prodaju, organsko je i bio iz našeg bio-bio vrta. Ove godine imamo svašta, jedno 30-40 vrsta/sorti. Prošle sezone nismo imali pametnijeg posla nego da skupljamo enormne količine sjemena. Uglavnom su to po-organjene kupljene sorte koje su s nama već godinama, nešto starih (?) sorti što smo "poharačili" okolo ili razmjenili s drugima. |
|
osbourne
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super zamolit ću popis ovdje i cijene
|
|
PeKa
Upravo klijam Pridružen: 07 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi oglas na njuškalu "bio-eko-organsko sjeme - sezonsko sniženje"
Od danas je sve po 10 kuna, kao u kineskom dućanu (Je da im roba smrdi ponekad, ali da su trgovci - jesu).
|
|
PeKa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
PeKa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
osbourne
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
onda smo se i vidjeli možda na permakulturi u zg:D
|
|
PeKa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerojatno jesmo. Možda nismo popričali
|
|
Lavandablue
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovde ima svasta:
|
|
osbourne
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima li netko sko sjemena blitva/špinat?
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |