Surfinija - Surfinia |
Odgovori | Stranica <1 444546 |
Korisnik | |
Lu Lei
Pustio korijenje Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo
|
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divne su !
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Lu Lei
Pustio korijenje Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cure....
|
|
vlastimiri
Novo sjeme Pridružen: 03 Srpanj 2016 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gde se moze nabaviti seme padajuce surfinije , moze li mi neko pomoci ?
Hvala unapred :-)
|
|
mufnica
Novo sjeme Pridružen: 28 Rujan 2016 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupila sam neki dan surfinije u ovakvom stanju. Da li ih treba skratiti? Ako da, kako, koliko? Hvala!
https://shack.com/i/poxgtagij - https://shack.com/i/pnwKLUo3j - |
|
Una
Nedavno posijan Pridružen: 04 Srpanj 2016 Lokacija: Istra Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skratiti i dohranjivati (moje iskustvo). Iskusna prodavačica u vrtnom centru mi je rekla da trebam "zatvoriti oči" i nemilosrdno rezati cvijetove, kako bi surfinije bile bujnije.
|
|
mufnica
Novo sjeme Pridružen: 28 Rujan 2016 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Una, hvala. Molim odgovor da li orezati grancice i koliko?
|
|
Una
Nedavno posijan Pridružen: 04 Srpanj 2016 Lokacija: Istra Status: Offline Bodovi: 59 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mufnica, kad sam napisala rezati cvijetove - mislila sam na orezivanje grančica sa cvijetovima. Upravo zato , srce me boli ,kad režem te cvatuće grančice, ali pomaže...jače su mi i bujnije, i cvatu još više. Koliko orezati? Ma onako , procijeni sama ali "zatvori oči i reži" Žao mi je da nikako nisam savladala stavljanje slika, poslala bi ti da vidiš moje. Puno zalijevaj , dohranjuj tekućim gnojivom...i to bi bilo to (moje iskustvo)
|
|
Bajke leže u meni poput sjemenki...potreban je samo dašak vjetra,zraka sunca ili kap vode pa da se rastvore u cvijet
|
|
mufnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Una, hvala! Ma znam da treba orezati sve, gledala sam dosta slika i videa da se to radi, al bas mi to djeluje okrutno :( Pa rekoh, da provjerim jos jednom. Idem sad orezati svoje surfinije, pa sta bude. Ionako, mensecini, da im je vec ovo nase ubitacno sunce pocelo smetati. Zalijevam redovno, prihranjujem isto, vidjecemo. pozdrav!
|
|
kacunak
Odrastao grm Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam svoje zalila vodom s otpadnim bioenzimom, za tri dana biljka je živnula, "ustala", i prestalo je žućenje donjih listova i njima i petunijama! I prije toga sam ih svaku veče zalivala, ali od ovog progledaše. Stavila sam 1 dcl na dvije litre vode. Moradoh ovo podijeliti s vama.
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne su pčelice, listovi i cvijetovi bez mane, koliko često dodaješ željezo?
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
pčelica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa
željezo im dodajem svakih desetak dana, ali upola od preporučene količine što piše na ambalaži
|
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Masssa
Novo sjeme Pridružen: 26 Lipanj 2019 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Postovana,
Kako ste rijesili problem sa zutim listovima? Kod mene se takodje pocelo javljato to postepeno zućenje listova? Hvala unaprijed na odgovoru Lp |
|
Masssa
Novo sjeme Pridružen: 26 Lipanj 2019 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav,
Zanima me da li je itko probao zalijevati surfinije sa kristalonom i kako su to prihvatile biljke? Ja zalijevam sa ostajalom vodom u koju sam unaprijed zamutio sa kristalonom i cini mi se da nema bas ucinka ili trebam pojacati vise kristalona? |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja zaljevam cvijeće svim i svačim. Imam tešku klimu za cvijeće, pa i da ostane živo za mene je uspjeh. Vjerojatno su najbolja specijalna đubriva za odrđenu vrstu. Ali opet bolje je ikakvo đubrivo nego nikakvo. U vrijeme cvjetanja je bolje imati jako razgođeno đubrivo, tj manji koncentrat ali da sva zaljevanje ima tu malu dozu đubriva. Odstajala voda je dobra ideja, biljke se ne šokiraju. Kažu da pomaže i kvasac (kocka recimo na 10 litara vode. Pa i dodavanja željeza, a pogotovo magnezija je dobro za biljku (imunitet). Od jedne vrsne vrtlarice sam čula da je dobro ureju dodavati na proljeće kad se biljka razvija da se razvije lisnata masa koja je preduvjet za zdravu biljku. Recimo žlica ureje na 10 lit vode. Ljudi su svašta dobavljali i nekakva izraelska đubriva, za koja kažu da su najbolja a do kojih je teško doći.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Odgovori | Stranica <1 444546 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |