Nešto kao dnevnik... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 242526 |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
E sad si me bacila u bed!
![]() Ova irezina ti je baš simpa ovak pošišana! Možda ti ovaj filmić pomogne da odlučiš što ćeš s reznicama: https://www.youtube.com/watch?v=9urVjMkRX-w |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
koka ma kakti to neznaš kam ćeš s reznicama ????
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...koka, kak to čitaš ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
...uvijek nekaj zaboravim
![]() ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
...ajme Andina, gdje si ovog tipa samo našla...govori kao da je već umro ![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kad si meni, prije 3 godine, poslala reznicu crvene irezine, u početku sam je držala u vodi, ali nakon kratkog vremena počeo je truliti donji dio stabljike pa sam je očistila od truleži i bocnula u teglicu, zato mislim da je bolje odmah u supstrat |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
slažem se sa natalijom. ja stvim u hormon i preko vrećicu, uvijek mi se svaka primila. ja bi malo i skratila reznice, i po pola donjeg velikog lista bi ošišala.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
...ok, cure...hvala na savjetima...onda ide u zemlju
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
...nikli su mi prvi achimenesi
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Užas!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Baš mi je žao,nadam se da ćeš nešto ipak spasiti.Ako ne,odmah poslije Andine se nudim da ti bar malo poravim štetu.
![]() |
|
![]() |
|
hvala lijepa, drage moje prijateljice, nema potrebe, sve sam orezala, ponovno posadila pa opet ispočetka
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Suosjećam s tobom draga Saro, i mene je dopao taj proces čišćenja, sušenja zemlje i biljaka...nadam se da će ti se biljčice brzo oporaviti i opet uveseljavati naše okice!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ništa strašno cvijeće nadoknadimo, balkon ionako moramo počistiti, zidove ofarbamo u omiljenu boju.
![]() Sad sam se sjetila tebe Sara. jednom si me pitala za klifornijski mak ako nisam pogriješila. Danas naletim kroz Lidl i imaju nekakve sjemenčice od cvijeća i povrća. Mislim da sam vidjela kalifornijski mak raznih boja u vrećici od 2 kn. Daleko sam od Lidla da ponovo pogledam je li bio mak ili ne, koji si ti tražila. Pogledaj si možda te zanima to što prodaju. Pozdrav i vrijeme je da dođeš u svoj dnevnik ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 242526 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |