Srdašca - Dicentra |
Odgovori | Stranica <1 567 |
Korisnik | |
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da je Slavonija puna prekrasnih dicentri. Neka moja sjećanja vezana su baš uz njih. Lijepo ih je vidjeti u miješanim gredicama, ali jako mi se sviđa i kombinacija dicentri i crnogorice.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bijela je prekrasna...već duže bezuspješno pokušavam naći sadnicu pa da je kombiniram sa ovom mojom roza.
|
|
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i moje
|
|
|
|
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna srdasca jA sam takodjer obozavatelj
|
|
božur3
Već proklijao Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna dicentra, bijela je moj favorit...
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su vam lijepe, i bijele i roze.
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
božur3
Već proklijao Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
au vila2 koja krasna kombinacija cvijeća, predivno ...
|
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vilo pa ove tvoje slike dicentre su tako lijepe da sam bez riječi.... gledam i gledam i divim se
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
biggy
Novo sjeme Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 17 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dragi forumaši, moze pomoć oko ove prelijepe biljke? Kupila sam sadnicu (korijen), posadila prije mjesec dana al jos nije ozelenila, nema nikakvog znaka da se primila :-(. Kako sam početnik, nisam čak ni sigurna da sam je pravilno posadila, s jedne strane je imala razgranati korijen, a s druge je bila samo jedna grančica. Ja sam je okrenila tako da sam taj razgranati dio posadila u zemlju, a ova jedna grančica je ostala blizu površine. Je li uopće važno kako se posadi, hoće li se svejedno primiti?
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
biggy , nemoj biti tuzna , sigurno ce se primiti i "potjerati" ! Ja sam ti moj flancic donesla u koferu i to u avionu ,
posadila prosle godine i mislila .... nece biti nista ..... a kad tamo sad cvate , ima samo jednu ali zato punu grancicu prekrasnih srceka ! Zelim ti od isto ! |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
biggy
Novo sjeme Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 17 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj hvala puno, baš bi mi bilo žao da se ne primi jer izgleda predivno, a baš imam lijep položaj u polusjeni, rezerviran za srcašca :-) . Čitam da je poprilično prilagodljiva i nezahtjevna biljka, pa ne gubim nadu :-)
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Sigurno će biti sve u redu sa srčekom samo treba malo strpljenja...kao biljka nije zahtjevna, njezin predivni cvijet je velika nagrada za naš skroman trud oko nje
|
|
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da podijelim moje iskustvo... ...do sada sam dvaput imala "sreću" da su se na srdašcu polomile grane koje sam uz pomoć hormona uspjela zakorijeniti... vrijedi pokušati... da se ne baci |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
Odgovori | Stranica <1 567 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |