Naša jezerca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Hvala Monstera, obavezno poslikaj izvor da ga vidimo
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Naravno da hoću,joooooj kako su sretni ljudi koji imaju ovakve izvore,ja bez ovog našeg ne bih mogla živjeti ovdje,tako je kristalno čista,hladna i pre,predobra voda,pravi vodeni dragulj!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Da i voda s ovog izvora je tako hladna, ali je interesantno da koliko god je popiješ ne boli te grlo, što mene obavezno boli kad popijem bilo šta hladno...
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
darijaz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
ljiljus voda je preljepa ja i moj suprug smo strastveni ribiči dolazimo na pecanje lipik nije daleko od sl broda
![]() |
|
![]() |
|
Darijaz, samo dođite i moj muž je strastveni ribolovac.... bit će ribičkih priča, ha ha..
![]() ![]() monstera dođi mi i ti u ribičiju
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
slazem se ovo je smiraj za dusu koju vecina ljudi nema na zalost ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ne znam da li ova tema još živi, no ja ću staviti slikicu svoga koje je ovih dana tek dobilo vodu, slijede daljnji radovi, pa ako netko naiđe ovamo i vidi, bila bih zahvalna za svaki komentar i prijedlog/savjet :
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Simpa jezerce!
![]() ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Hvala Andina, vidiš, mrežu sam zaboravila, posadila sam lopoče i šaš, a idući tjedan očekujem i vodeni zumbul. Kamenja imam, sad slijedi slaganje svega toga.
|
|
|
|
![]() |
|
Ovo sam jučer poslikala jezerce kod jednih poznanika koji žive nedaleko od mene, imaju ga već 8 godina, čisto je i uredno, a samo ga jednom godišnje ( proljeće) prazne i očiste. Nemaju ni pumpu n ribice, niti dodaju bilo kakvu kemiju. Vjerujte mi da je u prirodi još ljepše nego na slici.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ja ne dam da ova tema zamre pa evo šta se kod mene zbiva ( to je tek početak, bit će tu još pretumbavanja, o jojjjj... )
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |