Crnooka Suzana-Thunbergia |
Odgovori | Stranica <1 567 |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel još netko osim belice uspio skupiti sjemenke? Moja je Suzi i dalje zelena i bujna no, bez cvjetova...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Sponzorirani linkovi | |
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja se rascvala zadnjih mjesec dana, a cijelo ljeto cmoljila. Naravno od sjemenki ni s
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja suzana cijelo je ljeto slabo cvala, a kad su krenule kiše pa sve do sada cvate ko luda...Skupila sam nekoliko sjemenki, ali su zelene, nisu sazrele. Što će biti s njima? hoće li niknuti?
|
|
sutra je novi dan
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...slatkica...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
loveflower
Novo sjeme Pridružen: 14 Veljača 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok!
nova sam ovdje,ali vas već dulje vrijeme pratim
jel mi može netko reći gdje bi mogla nabaviti sjeme suzane?
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
loveflower dobro nam došla.
Uputila bih te da se informiraš o , klikni, Pravilima foruma, kako bi se lakše snašla na forumu. Ukoliko želiš saznati gdje možeš nabaviti pojedino sjemenje ili ga pronaći jer ga netko od forumaša nudi, onda ćeš to moći na , klikni, oglasima . Prije no što budeš mogla oglašavati, moraš imati određeni broj postova, a to sve možeš saznati u pravilima.
Želim ti ugodno druženje na našem forumu
|
|
loveflower
Novo sjeme Pridružen: 14 Veljača 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puno hvala
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...cure jeste li se pripremile za sijanje? još uvijek nisam otkrila razlog zbog čega mi Suzi prošlo ljeto nije cvala, bila je samo masa zelenih listova...ona voli vrlo sunčan položaj ili?...
|
|
zagreb |
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sara,suzanica voli sunčani položaj i blagu sjenu.Ne voli sušu.Zemlja treba bti propusna ako je sadiš u saksiji.Ja svoje nikada nisam prihranjivala,redovno ih zalijevam da se zemlja u saksiji ne prosuši.U vrtu sam ih uzgajala na otvorenom ali nije mi se pokazalo dobro,jer ljeti često idemo od kuće,pa je imala manje vode i brzo je propala..Ne znam zašto ti nije cvjetala,meni se ona pokazala kao prejednostavna biljka u svakom smislu.Prošle godine sam kupila gotovu,jer sjeme nisam bila skupila,a i ove ću,jer budu povoljne ne isplati se sijati..Inače,sam ih sijala od polovine marta i jako brzo niknu i narastu..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e ovako....lani je kod mene bila na zapadnoj strani, osuncana cijelo poslije podne....cvala nikako, jadno....kod mame je bila u hladu i bila je prekrasna....ako ti to sta pomaze...
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarice, Alisa ti je dobro rekla... polusjena, ne direktno jako sunce, nikad ne dozvoliti da se zemlja osuši jer ona voli vlagu ( nije močvarna ) i treba ju gnojiti jednom tjedno da bi lijepo cvijetala, gnojivom za cvat.
Ja sam posijala sjeme u ponedjeljak, čini mi se, pa ćemo vidjeti kaj bu dalje... |
|
belica,zagreb
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo napretka, niklaao je sve i jedno sjeme čini mi se, i neki dan sam ju i prepikirala već, one slabije sam bacila ... nemam ni mjesta toliko
|
|
belica,zagreb
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Štefice tvoje već cvatu ? Jesi li ih sijala ili kupila ?
Moje su sijane u 2 mj i tek su se sad krenule penjati polako |
|
belica,zagreb
|
|
acer69
Upravo klijam Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja Suzana ima prvi cvijet (sijana krajem februara)
http://s1189.photobucket.com/user/acer1969/media/Maj%202013/CAM00035_zps3900d50f.jpg. -
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja prva,baš me zanima kako ćemo se družiti
|
|
stefica.n
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slijedim sve gore dobivene savjete, dobila sam suzanicu od belice, ali za sada još nema naznaka cvatnje...
Jaca, štefica...krasne biljke imate! |
|
zagreb |
|
Odgovori | Stranica <1 567 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |