šta je ovo?? |
Odgovori |
Korisnik | |
hela
Novo sjeme Pridružen: 10 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 20:04 |
evo ovo sam dobila u 4-om mj,posadila i sad nikako dočekat da poraste i da vidim cvit. rekli su da je to nekakvo drvo i da ima puno puno bilih cvitova. prvo sam pomislila da je anđ. trublja ili datura...pa sam nazvala osobu od koje sam to dobila i kaže da to nije to,nego da je puno lipše... e sad ja ću poslat sliku,pa možda neko i zna šta je to,a ako ne sačekat ću cvit pa ću i onda poslat
p.s zanemarite ovu travu ...to sam posijala DIHONDRU i dobila to ...nešta ništa...bljak...al ima je na nekim mjestima...valjda će bit nešta od nje,ovu divlju čupam...al brža je od DIHONDRE |
|
Sponzorirani linkovi | |
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hela,ovo jeste andjeoska truba ili brugmansija.Razlika izmedju dature i brugmansije je ta da je datura jednogodisnja a brugmansija vise godisnja.S tim da se u hladnijim predjelima poput mog,Sarajevskog,mora preko zime unijeti na mjesto koje ne mrze...I kod dature cvjet ide na gore a kod brugmansije na dole.I polako cvjetat ce al tek kad bude imala krosnju i oblika slova Y.Tvoja se već račva,ali cvjet češ sačekati još malo...
|
|
hela
Novo sjeme Pridružen: 10 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 20 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala puno na odgovoru
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |