Kada se nađemo u Ladimirevcima... |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, ali admin je rekao da će on doći po nas u bizovac, pa eto, vidjet ćemo šta drugi kažu, al ja sam za........
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
od centra bizovca do sos sela ima 4km
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Društvo ako se ide vlakom iz Zagreba onda se obavezno mora sići u Bizovcu jer taj vlak ne ide u Ladimirevce, nego produžava dalje za Osijek. Za Ladimirevce vozi "lokalac" koji dolazi iz Osijeka, ali ne znam u koje vrijeme.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ali to nije problem... kada se dođe do bizovca ladimirevci su najmanji problem...
Dogovoreno je sa SOS Selom da dođemo ovaj vikend.
a koliko sam skuzio najbolje odgovara nedjelju 9.11.
tako da sada treba vidjeti i javiti im jos jedino tocno vrijeme kada cmeo doci tamo.
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
admine, kako stvari stoje ja ne vidim da itko ide iz zagreba, no ja svejedno ne odustajem, pa me zanima kad bi se išlo tamo, točnije u koliko sati, jer mislim da bi mi vlak u bizovac trebao stići oko pola 12.......
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja te po kupim na stanici u bizovcu!!!!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znaci onda u nedjelju oko 12 h u Ladimirevcima!!!
nadam se da cemo se okupiti u sto vecem broju!!!!
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja se isto nadam!!! admine možeš li mi na PM poslati svoj broj pa da ti mogu javiti kad točno stiže vlak da me pokupiš...... i jedva čekam nedjelju!!!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |