Sunčana - Heliopsis helianthoides |
Odgovori |
Korisnik | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(2)
Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 21:43 |
Trajnica,čvrste stabljike
Potječe iz Amerike Visina sa cvijetom od 90cm pa i puno više Boja cvijeta: žuta Boja lista: tamno zelena Vrijeme cvatnje: od ranog ljeta do kasne jeseni Voli sunčana, umjereno vlažna i hranjljiva tla Uspjeva u zoni 3 - 9 Privlači leptire Namjena: za vrtne gredice, rezano cvijeće, soliterna biljka |
|
Rijeka
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je lijepa, ja imam onu neku drugu vrstu, ali ove su punije, sliče na dalije.
|
|
život je more
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, baš je lijep..... Kako se razmnožava ?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I to sam zaboravila reći, dijeljenjem korjena u jesen ili proljeće.
|
|
Rijeka
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Ovu biljku ako se ne varam nisam imao prilike vidjeti uživo.
Imaš jedno veliko hvala od mene za ovu za mene novu biljku!!!!!!!!! |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, sada sam i ja saznala ime ove biljke iako je imam mnogo godina ! Napominjem, odgovara joj i sunčano mjesto koje odgovara njezinom imenu, ali je jednako bujna i cvjetna ako je u čistoj hladovini (meni vire u kupaonicu ) !! ulaze
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free stavi svoju sliku
|
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno izgleda
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je starinska biljka.u mom rodnom selu bila je gotovo u svakom dvorištu.sad ju baš i ne vidim.kao da su nekako slabije moderne te starinske biljke.hvala ti što si me podsjetila na djetinjstvo
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EN, Milice hvala vam što ste obnovile temu, nisam znala kak se zove biljka, a ostala mi je u sjećanju iz djetinjstva...posađena u kutu vrta naslonjena na ogradu
|
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |