skitnica uređuje cvjetnjak |
Odgovori | Stranica <1 171819 |
Korisnik | |
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krumpir ti je lijep, jesi li već skupljao zlatice?
bravo za gladiole, vjerujem da ćeš ubrzo popuniti gredicu sa cvijećem i još raznim povrćem |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
skitnice,
bravo za povrtnjak i cvjetnjak. Lijepo ti napreduje. Bit će tu lijepog cvijeća. (Samo mi je žao jezerca . Ja sam uz kre-kre uvijek lijepo zaspala.) Puno pozdrava |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada kada si se odmorio moraš nam malo slikati svoj vrt makar si eliminirao jezerce ( šteta, tako je bilo lijepo).
Pozdrav iz Njivica!
|
|
Rijeka
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Provirila sam i ja da vidim kaj se tu radi. Pa ti si vrijedan ko crvek. Prvi ti je vrt lijepi s jeercem, lopoči su božanstveni. A od drugog vrta jedva čekam da vidim sličice kad ga dovršiš. Kolko vidim, bit će i tu jezerce pa ćemo opet uživati u ljepoti lopoča.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Odgovori | Stranica <1 171819 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |