Trebam pomoć i to hitno oko aranžmana! |
Odgovori |
Korisnik | |
floral_art
Novo sjeme Pridružen: 01 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 19:46 |
Zdravo!imam 14 godina i upravo završavam osmi razz.razlog zbog kojeg sam se registrirala na ovaj forum je slijedeći: kupujemo poklone raski a jedan od poklona je buket.ona ne voli ruže nego neko egzotično cvijeće pa me zanimaju vaši prijedlozi koje cvijeće bi trebali odabrati.Hvala
|
|
Sponzorirani linkovi | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prve mi na pamet padaju orhideje, strelizia i anturium, ali mislim da je najbolje otići u cvjećarnu u kojoj namjeravate kupiti buket pa se raspitati što imaju u ponudi.
|
|
floral_art
Novo sjeme Pridružen: 01 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala puno =)
|
|
floral_art
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može li mi itko reći kako se zove ovaj cvijet koji je na torti?
http://www.coolinarika.com/repository/images/_variations/8/1/81dcd2b683e660cb1819c1863bd12e20_content_large.jpg |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je bijela kala
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |