mali, slatki, bockavi |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
ruža ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 16:04 |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ruža ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
EVO I MENE STE NAGOVORILI DA IH NABAVIM, SAMO IH JOŠ MORAM PRESADITI- U DVIJE VEĆE I PLITKE POSUDE SA MALO DEKORATIVNOG PIJESKA. ZAR DA IH UOPĆE NE ZALJEVAM ZIMI???
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Trebaju se zalijevati i zimi svaki dva tjedna otprilike!!! I predivni su!!! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ružice, jako su ti slatki. Obožavam kaktuse.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Geko ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 118 |
Baš su slatki.
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ružo,ja svoje zaljevam preko zime ako su u toploj prostoriji svaka dva tjedna a ako su u hladnoj jednom mjesečno.Kaktusi su ti predivni
![]() |
|
![]() |
|
HVALA, ZALJEVAT ĆU IH I PAZITI, A I MORAM JER MI IH DRAGI POKLONIO!!!! |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
predivni su ti kaktusi
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
ruza prelijepa kolekcija
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja sam danas kupila neke malecke po 4 i 6 kn. Imam i od prije nešto, pa ću sve skupa stavit u jedan mali akvarij.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
i moji su malecki i koštali su 8.80 kn u pevecu. posadila sam ih u tri veće zdjele, u običnu zemlju.
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
kaktusi su vam prekrasni , ja ih isto imam, ali sam ih malo ukrasila sa sitnim kamenčićima dok ih uslikam poslat ću vam slikice, imam i nešto pelcera mada ih baš ne volim to su mi od muža on ih njeguje, također imam i nekoliko velikih primjeraka koji se mogu presađivati pa ako netko želi -tu sam
|
|
![]() |
|
Branka, super, mi se stalno razmjenjujemo. Slikaj pa ako je neki kojeg nemam, nekako ćemo se već dogovoriti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |