Drenka-Rucni rad |
Odgovori |
Korisnik | |
drenka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 23 Ožujak 2010 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Ožujak 2010 u 01:03 |
Zdravo!
Ja sma Drenka, pravo ime mi je Vera. Zivim u Makedonija.Ja se izvinjavam zbog moj los Hrvatski :) Trudim se da bolje pricam, ali ne ide mi uvjek dobro. Nadam se da vam se svidjaju moji radovi. Evo nesto za pocetak. Ovo je ogrlica koja sam radila za swap.Koristila sma zelene perle i naheklala sam crni cvjet. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna ogrlica i vrlo interesantna kombinacija sa kukičanim cvijetom.
Dobro nam došla. |
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla!
ja sam se oduševila kad nam je more pokazala šta je dobila od tebe i zato znam da ćemo kod tebe vidjeti puno lijepih i maštovitih radova.
ništa se ti ne brini za svoj loš hrvatski.... ako ti razumiješ nas i mi ćemo tebe. neće biti problema...
|
|
drenka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Novo sjeme Pridružen: 23 Ožujak 2010 Lokacija: Macedonia Status: Offline Bodovi: 22 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam dosla ,mene si osvojila vec prvom slikom prekrasna ti je ova kombinirana ogrlica .Zanima me jos dal se moze ova ruza uzimati i dolje sa ogrlice pa posluziti kao bros ili ne.
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...dobro nam došla draga Drenka ...želim da se dugo družimo, a za jezik ne brini, tvoji radovi govore više od riječi... prelijepa je ova ogrlica, a heklani dodatak taman točka na i... unaprijed se veselim novim radovima
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla i drago mi je da si otkrila ovaj divni kutak
|
|
drenka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da, ova ruza se moze izvaditi.napravljena je kao brosh.trudim se da moje stvari napravim univerzalni. ovaj cvjet moze koristiti i kako bros ili moze se iskoristiti i da ga stavish na drugu ogrlicu. |
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da si već osvojila forumašice sa predivnom ogrlicom. Još jednom ti želim dobrodošlicu
|
|
drenka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jaoooooooo drenka sta mi to radis sa ovim ogrlicama jedna ljepša od druge
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
drenka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala rosa2
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imaš lijepe i originalne radove!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipi radovi,čista elegancija
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |