Izložba kaktusa,agava i sukulenata - Bale |
Odgovori | Stranica <1 789 |
Korisnik | |
Miss M.
Mladi grm Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super, vidim tamo neke poznate biljke :)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Miss M.
Mladi grm Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vlado iz Slav broda ? Nikad čula, a ja rođena Brođanka i svako malo sam tamo. Jel imaš još koji podatak o njemu ?
Ma baš bih rado tako nešto učinila. Znam da je to gnjavaža, ali šta ću kad kaktuse obožavam, a samim time i sve ljude koji se njima bave.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Našla sam telefon i mob u imeniku. Kontaktirat ću ga, neće mi nos odgristi. A gdje nam je naša Gricka nestala ? Nije baš da je u temi, al sad sam se i nje sjetila, ona je iz Broda .
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Wolfsbane
Mladi grm Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bas je bila super izlozba, ima tako lijepih aranzmana!
nadam se da cu jednom oteti komad vrta na moru i napraviti kaktus kutak. ovi kameni i keramicki detalji me odusevljavaju, vec vidim kombinacije sa kamenjem rupicastim od prstaca i naplavljenim drvetom
|
|
velika gorica
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikice otvorite novu temu oko dogovora za udrugu a ovu temu ostavimo za ono što je namjenjena da ju ne za chatamo bezveze
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasne fotke...bebolina, Camellia, hvala na trudu!
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage cure puno vam hvala na slikama. Uživala sam.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
Odgovori | Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |