Jezerce na balkonu |
Odgovori |
Korisnik | |
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 30 Ožujak 2008 u 18:20 |
Zna li netko kako je ovo napravljeno?Kako lopoc moze biti u tako plitkoj posudi?Klikni na link
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lana_1
Odrastao grm Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iskreno ja ne znam, al je prelijepo. u mom kraju ima dosta prirodnog lopoča, pa kad otkrijemo kako ovo napraviti možda "ukradem" ideju.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno ne obicno... vidio sam ovake primjerke ali u malo dubljoj posudi-kanti. ali ovako plitko je stvarno nevjerovatno! Vjerovatna neka posebna vrsta lopoca. ili je umjetni mozda...
|
|
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da nije umjetan.Jednom sam na plodovima zemlje gledo onaj prilog o biljkama koji vodi ona zenska,ne znam kako se zove(neka mi oprosti)u kojem je rekla da lopoc(bilo koji)mozemo posadit u posudu te da ce se sam priviknut.Ne znam da li je to ili je stvarno neka posebna vrsta lopoca.
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam čitala da postoje mini Lopoči za mala i plitka jezerca, da ne kažem posude s vodom.
Pronašla sam jedan link sa nekim mini lopočom koji možete nabaviti i kod nas. http://www.decora.hr/katalog/kartice/vodene/NymphaeaPygmaeaHelvola.htm
|
|
vrtlarica
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam Pridružen: 21 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi krasno to izgleda, nemam mjesta za jezerce u vrtu pa bi i ja mogla u teglu na terasu, vidjela sam da u pevecu ima vodenih biljčici za kupiti ali nisam gledala kakvih, treba pogledati!!!
|
|
Dalmax22
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super ideja i priznajem da tako nestso jos nisam vidjela.
|
|
vila_s_jadrana
Novo sjeme Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto i ja vam se pridružujem laik sam u tome ali eto nešto ipak znam ,,,naime ja imam vani u vrtu fontane sa ribicama i lopočima koje sam dobila ,,,tako da im neznam ime ali imam dvije vrste ,,,za plitku vodu stoje mi od lani i nisu još procvali, ali nadam se ove godine on je u vodi dubokoj kojih desetak centimetra i imam za duboku vodu on je odmah lani cvao i prekrasne je roze boje ,, cvate cijelo ljeto jedan za drugim |
|
vila_s_jadrana
Novo sjeme Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam prošla sve trgovine u zagrebu , tako i pevec ali nemaju ništa što je za vanjske bazene ni sa plitkom ni sa dubljom vodom ...zapravo i ja tražim neke druge biljke ali ih nemogu naći ,,, pa ovom prilikom vas molim da i meni neko pomogne ....dolazi u obzir sve do dubine od pola metra |
|
gejsha
Upravo klijam Pridružen: 17 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u baumaxu imaju lopoča sam neznam jel to taj "mali" ili onaj obični. meni nije prezivio (pas ga raskupusao odmah prvi dan) 60kn košta.
Znali netko kak se zove onaj plavi cvijet na prvom linku?? sjetila sam se da kod babe u akvariju ima svakakvih biljčica pa razmisljam da probam napravit od tog vodeni vrt u velikoj staklenoj zdjeli ?!?!? hmm.. |
|
Božikovine
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Interesantna ideja je napraviti biljni akvarij sa biljem koje raste pod vodom i van nje. Još se nisam odlučio za takav projekt ali crvić radi ...
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |