agava-moj vrtek.. |
Odgovori | Stranica <1 456 |
Korisnik | |
agava1504
Već proklijao Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
arim, moon..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dugo nisam prosetala kod tebe...predivno je.....bravo za majstoricu
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
agava1504
Već proklijao Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna...hvala, uz sve vas učim i uživam...
|
|
agava1504
Opcije poruke
Hvala(0)
|
agava1504
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepi pozdrav svima iz kišne Moslavine....
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zašarenio se tvoj vrt.Vidim i kaktus u gredici,jel ti stalno vani?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
agava1504
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da...stalno je vani, posađen je tek prošlo proljeće i iskreno mislila sam da neče preživjeti, ali ipak na sreću je..
|
|
agava1504
Opcije poruke
Hvala(0)
|
agava1504
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga agava, gazanije su ti lijepe, još dok se razrastu i meni su baš drage.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve ti se lijepo rascvjetalo. Gredice si oformila i imaš još dosta mjesta i za nove projekte. Meni se jako sviđa onaj suncokret Teddy Bear. Nekada sam ga imala i podario mi je obilje žutih, punih glavica.
|
|
agava1504
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smail...prvi put ih imam i baš su mi lijepe...
KARMEN..istina ima još dosta mjesta, i več smišljam koji dio travnjaka ču zauzet:)...a suncokret je i meni prekrasan, samo ne znam da li če ove godine od pobranog sjemne biti takav ili se bude preokrenuo, jer kako sam čula to se sa suncokretima zna desiti...
lijepi pozdrav
|
|
FLORAMYE
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1321 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svašta lijepoga kod tebe, perunike su prekrasne!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
agava1504
Opcije poruke
Hvala(0)
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
žao mi je bilo je i kod mene malo leda sa kišom pa nema štete
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Agava, ovo vrijeme će nas sve dotući, žao mi je što ti se ovo desilo.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
agava1504
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bila sam i jadna i ljuta, ali sad razmišljam i nadam se najboljem..da više neće biti niti tuče niti vremenskih nepogoda, i ovog ludog vremena i da če mi se biljčice oporaviti..ja ču svakako dati sve od sebe..a i pozitivna energija ovog foruma če pomoći u tome..
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
agava drži se, daj ljubavi svojim biljkama pa će biti dobro
žao mi je zbog leda i mi smo to prošli krajem 4 mjeseca, morala sam sve ponovo saditi u bašći |
|
Odgovori | Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |