adenium-moj vrt gajen s ljubavlju |
Odgovori | Stranica <1 567 |
Korisnik | |
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni je najviše agava zapela za oko,super je tako velika!!! Naravno i sve ostalo je preljepo i ona mala fontana slatka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
što reći nego preljepo........posebno mi se sviđa agava........baš zavidim na mediteranskoj klimi ...vrt sa stilom
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Adenium, malo sam razmišljala....možda bi tvoj klematis mogao biti i sorte Niobe, malo proguglaj pa usporedi sa oblikom cvijeta, ako nije Ernest Markham, sigurno je Niobe....oni su slične boje samo što Ernest ima, da se tako izrazim, "špičastije" latice....
Sve pohvale za tvoje biljke
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene kod tebe, dugo me nije bilo!
Ne znam zašto jer ovdje je sve
Od ideje sa salatom, jezerca, trajnica svakojakih............ Jednostavno bravo!
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Adenium,nisam još svraćala u tvoj vrt,ovo mi je prvi put.Sve pohvale za lijepe biljke.Posebna je velika agava i mini perunika.Primjetila sam da imaš i kameliju,što mi je posebno drago,obzirom da sam ja zaljubljenik u kamelije.....
|
|
sutra je novi dan
|
|
adenium
Već proklijao Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala curke za pohvale,trudim se koliko mogu!
|
|
adenium
Već proklijao Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam Flavia,i ja sam to pomislila a mogao bi biti i Slowianka? |
|
macak
Mladi grm Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno, a fontanica mrak!
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Adenium vidim da se dugo ne javljaš,možda si na godišnjem.......Pregledala sam cijelu tvoju temu ne bi li našla koju sliku cvijeta adenium međutim nisam našla....Da li imaš ti taj cvijet u svojoj kolekciji?Pitam te jer sam neki dan vidijela tu ljepotu u MBM-u i ostala sam zapanjena....Htjela sam čuti tvoja iskustva sa uzgojem jer mislim da si negdje iz Primorja...Pozdrav
|
|
sutra je novi dan
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se rukovodim plavim brojkama u vrtovima. Pa kad vidim da ima plavih stranica, znači nisam dugo bila. I evo me ovdje i pomalo razočarana. Predivno cvijeće ali iz svibnja. Adenium ima li još tih ljepota? |
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno ne znam, kako to da već prije nisam bila u tvom vrtu...Puno tema, a malo vremena...Vrt i cvijeće su ti jako lijepi, baš mi je drago da sam danas dolutala u tvoj vrt. Sigurna sam da ću te često posjećivati.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepa ti je okućnica, meni je to broj jedan,,,,,a cvijeće je za deset.
Posebno mi se sviđa tvoja perunika. |
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno ti je cvijece,puno toga me ocaralo,trebalo bi mi vremena za izdvojit sve
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam danas prvi put prosetala tvojim vrtom i prekrasno sve uredjeno vidjela
|
|
Odgovori | Stranica <1 567 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |