Sandra.L - moja galerija |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preslatko! Svaka čast!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu li ja biti prijateljia tvoje kćeri, nisam na R ali slovo F je slično, prekrasne su kutijice ali ja ponovno slinim na onom raspucanom platnu!
Moram probati tako nešto napraviti, pa neka mi uspije barem pola kao tebi bit ću sretna!
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljepo ti je ispalo osobito poklopac od prve kutije
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lipi radovi sve me vuće da i ja uplovim u te vode ali nisam još sama sa sobom sigurna da bi ja to mogla pa se divim vašim
|
|
Sandra.L
Nedavno posijan Pridružen: 23 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš me vesele vaše pohvale! A ti, Franjice, sljedeći puta kada dođeš sprijateljiš se s mojom kćeri i problem riješen . I naravno da će ti uspjeti, ako ja koja nemam umjetničkog talenta uspijevam zamisli kako ćeš tek ti uspjeti!
|
|
nera7
Upravo klijam Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi su ti prekrasni.Kutijica mi je odlična!
|
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zadnja kutijica mi je baš slatka..........Bravo.
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni je zadnja baš onak kak treba , malo a puno
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |