Bistrički potoci |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrice nisam znala da se jos smije kod vas tako baciti u prirodu smece.Kod nas nije ni cudo samo baci nece te niko ganjati zakonom za to.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
Sponzorirani linkovi | |
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj kako mi nedostaje ovakva šetnja! Spriječena obavezama, ne stignem ni do Maksimira otići! Hvala ti, Ana, na ovim prekrasnim prizorima, to mi je melem za dušu!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pustolov, kod nas u HR ima dobrih zakona ali ih nitko ne provodi, odnosno nema kontrola, ne samo za smeće nego i puno toga drugog. Zaposlili u općini komunalca, nakon prve intervencije dobio batine i sad sjedi u uredu i preprouča ljudima koji imaju primjedbe da napišu prijavu protiv ... jako zgodno. Umjesto da zaposle i zaštitara, zaradili bi na kaznama i za plaću komunalca, i za plaću zaštitara i još bi ostalo općini. Ali, ovak je lakše.
Andina, obaveza uvijek ima, ali ostaviš sve i odeš po sistemu "baš me briga". Svijet ne propadne, a tebi duša puna, prepuna divote.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro, to ti je kad se nađeš u pravo vrijeme na pravom mjestu .
|
|
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Seneka |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrica opet si me razveselila svojim šumskim šetnjama.Drugi put dolazim s čizmama u torbi,za svaki slučaj.Prekrasno si uslikala paprati.
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Pustolov, svi smo mi isti, čovjek je po svojoj prirodi neuredan i nebrižan. Samo negdje (u EU) ga to košta pa se kontrolira, a kod nas je to gratis pa si svi daju oduška. Vidla sam i Nijemce (prave) kako kod nas bacaju smeće.
Camellia, držim te za riječ. Ali onda računaj na cjelodnevni boravak jer se po potoku ne može žuriti. Malo zbog gledanja okoliša, malo zbog toga da ne padneš u vodu.
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Ana sto me nasmija to za njemce,dali sebi ljudi oduska u Hrvatskoj kad ne mogu u svojoj zemlji hehehe.Nije da nema cistih ljudi,nego ih ima puno vise nemarnih, zato nam priroda pati od smeca.
|
|
Seneka |
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ana uživala sam u tvojoj predivnoj reportaži.
Koliko divnih biljaka, za neke bi dala svije najljepše primjerke. |
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Makk, pa to se lako sredi. Ti napiši što ti se sviđa pa ću vidjeti mogu li ti izvaditi i čuvati u tegli do isporuke, a svoje najljepše primjerke čuvaj. Ne trebaš brinuti o tome.
|
|
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vec smo debelo zagazili u jesen, a ja bi vam htjela jos pokazati ljetno izdanje potoka kojeg vam je moja sestra ljepo opisala i uslikala. Bilo je jako vruce i dan pri kraju, pa su moji unuci odusevljeno prihvatili ideju za kratak izletic. Obzirom da je to ipak CIF, pocinjem sa cvijecem
izvor je sav u zelenilu, ali vode ima kakvoca izvorske vode se mora ispitati na nekim mjestima je vec bilo dosta tamno pa se upalio fles na ovom mjestu vode skoro da i nema a kroz sumu se probijaju zadnje zrake sunca njih dvoje su pronasli "kristalnu stijenu", morali su iskopati par kristala i ovaj dio potoka je bez vode ali tu je ima nesto vodice setnju smo zapoceli cvijecem, a tako je i zavrsavamo. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Carol,znam da je priroda oko vas lijepa,ali me svaki put ponovo razvesele ovakve slike.Moram vidjeti uživo kristalnu stijenu.Društvo ti je za pet.
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ja uopće nisam vidla ove slike, hm hm. Čudan mi je ovakav potok bez vode. Camellia dođi da odemo u jednu jesensku ekspediciju pa da vidimo potočić i u to godišnje doba. Onda nam ostaje samo zima, ko zna jel je uopće moguće po snijegu doći tamo |
|
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage seke bistričanke, predivna ideja da nam pokažete ljepotu ovog potoka u vašem kraju. Priroda je predivna, cvijeće me je oduševilo svojom ljepotom, a vi ste doista predivno dočarale slikom i riječi svu ljepotu potočića i prirode. Odlazimo u raznorazne tuđe krajeve a rijetko kada vidimo ovakvu ljepotu našeg kraja. Hvala vam za ove slike. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno.naši krajevi su bogati potocima samo se treba uputiti u šetnju i naravno sve uslikati.
bravo seke ideja je fantastična.uživala sam iako sam tek sada otkrila ovu temu
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje Zagorke uvijek uživam s vama poći u šetnju
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja bi vec malo setala tvojom sumicom !
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |