Korisnik
Tema Pretraga Opcije teme
Cimicifuga
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017
Status: Offline
Bodovi: 5167
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 24 Listopad 2017 u 20:42
Baš ti zavidim jer te beštije čine toliko štete i dovedu te do ludila od nemoći.
< id="SL_locer" ="" title="Lock-in "> < value="auto">Detect language< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="be">Belarusian< value="bn">Bengali< value="bs">Bosnian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="ceb">Cebuano< value="ny">Chichewa< value="zh-CN">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="ha">Hausa< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hmn">Hmong< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="ig">Igbo< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="jw">Javanese< value="kn">Kannada< value="kk">Kazakh< value="km">Khmer< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="mg">Malagasy< value="ms">Malay< value="ml">Malayalam< value="mt">Maltese< value="mi">Maori< value="mr">Marathi< value="mn">Mongolian< value="my">Myanmar (Burmese)< value="ne">Nepali< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="pa">Punjabi< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="st">Sesotho< value="si">Sinhala< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="so">Somali< value="es">Spanish< value="su">Sundanese< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="tg">Tajik< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="uz">Uzbek< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish< value="yo">Yoruba< value="zu">Zulu
< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="be">Belarusian< value="bn">Bengali< value="bs">Bosnian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="ceb">Cebuano< value="ny">Chichewa< value="zh-CN">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< ed="ed" value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="ha">Hausa< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hmn">Hmong< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="ig">Igbo< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="jw">Javanese< value="kn">Kannada< value="kk">Kazakh< value="km">Khmer< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="mg">Malagasy< value="ms">Malay< value="ml">Malayalam< value="mt">Maltese< value="mi">Maori< value="mr">Marathi< value="mn">Mongolian< value="my">Myanmar (Burmese)< value="ne">Nepali< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="pa">Punjabi< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="st">Sesotho< value="si">Sinhala< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="so">Somali< value="es">Spanish< value="su">Sundanese< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="tg">Tajik< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="uz">Uzbek< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish< value="yo">Yoruba< value="zu">Zulu
Text-to-speech function is limited to 200 characters
Sponzorirani linkovi
Anastazija_
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014
Bodovi: 6004
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 25 Listopad 2017 u 20:38
I moja najveća i najstarija hosta ove je godine jednostavno nestala
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
smrcko
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018
Bodovi: 18305
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 22 Studeni 2017 u 12:15
Stavite ih u mreže. Mogu one za ogradicu, samo oblikujete i spojite žicama. Biljke su odlične u tim mrežama. Voluharica biljku oreže sa strane, a biljka još bude bujnija i svi zadovoljni.
Biljka se lako presadi samo se izvuče sa mrežom. Stvar je fantastična funkcionira i za voćke, miševi je nikad nisu probili a imam voluharice veličine pacova. Da vidite mojih rupa od vol. na tlu, kad nagazite kanal možete nogu slomiti kad propadnete.
Ovakve mreže
http://www.njuskalo.hr/5/mreze-kaveze-ograde-oglas-15064777 Vrh mreže možete orezati da bude igličast, ali se onda mora paziti da se ne povrijedite u budućnosti.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Cimicifuga
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017
Bodovi: 5167
Opcije poruke
Hvala(1)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 22 Studeni 2017 u 13:28
Kada sam za tulipane htjela od mreže sa otvorima od 1 cm napraviti "kaveze", onda mi je prisjelo. Baratanje sa rezanim žicama i u armiračkim rukavicama je ostavilo ogrebotine, ubode žice... To sam pokušala davno jer su u to vrijeme plastične bile jako skupe.
< id="SL_locer" ="" title="Lock-in "> < value="auto">Detect language< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="be">Belarusian< value="bn">Bengali< value="bs">Bosnian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="ceb">Cebuano< value="ny">Chichewa< value="zh-CN">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="ha">Hausa< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hmn">Hmong< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="ig">Igbo< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="jw">Javanese< value="kn">Kannada< value="kk">Kazakh< value="km">Khmer< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="mg">Malagasy< value="ms">Malay< value="ml">Malayalam< value="mt">Maltese< value="mi">Maori< value="mr">Marathi< value="mn">Mongolian< value="my">Myanmar (Burmese)< value="ne">Nepali< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="pa">Punjabi< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="st">Sesotho< value="si">Sinhala< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="so">Somali< value="es">Spanish< value="su">Sundanese< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="tg">Tajik< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="uz">Uzbek< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish< value="yo">Yoruba< value="zu">Zulu
< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="hy">Armenian< value="az">Azerbaijani< value="eu">Basque< value="be">Belarusian< value="bn">Bengali< value="bs">Bosnian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="ceb">Cebuano< value="ny">Chichewa< value="zh-CN">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< ed="ed" value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="ka">Georgian< value="de">German< value="el">Greek< value="gu">Gujarati< value="ht">Haitian Creole< value="ha">Hausa< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hmn">Hmong< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="ig">Igbo< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="jw">Javanese< value="kn">Kannada< value="kk">Kazakh< value="km">Khmer< value="ko">Korean< value="lo">Lao< value="la">Latin< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="mg">Malagasy< value="ms">Malay< value="ml">Malayalam< value="mt">Maltese< value="mi">Maori< value="mr">Marathi< value="mn">Mongolian< value="my">Myanmar (Burmese)< value="ne">Nepali< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="pa">Punjabi< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="st">Sesotho< value="si">Sinhala< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="so">Somali< value="es">Spanish< value="su">Sundanese< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="tg">Tajik< value="ta">Tamil< value="te">Telugu< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="ur">Urdu< value="uz">Uzbek< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish< value="yo">Yoruba< value="zu">Zulu
Text-to-speech function is limited to 200 characters
I nema šanse da se ne zagrebeš kasnije dok okopavaš zemlju ili režeš osušeno lišće. A svaku žičicu presavijati da ne strši prerezani dio prema gore je težak i mukotrpan posao.
Jedno je teorija, a drugo praksa.
Kada sam vidjela kako je teško i krvavo napraviti pojedinačni kavez (a ja ih trebam puno), onda sam kupila plastične.
smrcko
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018
Bodovi: 18305
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 22 Studeni 2017 u 15:17
Ja Cimi ne teoretišem, nego govorim iz iskustva. Sve mi je u žicama što želim sačuvati, od aronija pa na dalje. Plastične košare su mi bezveze i preplitke.
Nisam samo radila male košare nego one koje su i 0.5-1 metra visine. I nije MM nego sam ih ja krojila
Žica ima gornji rub obrađeni i može biti plastificirana.
Meni je žao ali za rezultat neme čarobnog štapića, nego naći najbolji i najjednostavniji način.
Ovo je upućeno svim koji se muče sa miševima, zečevim, krticama....(za medu nije)
Za mene nema jednostavnijeg načina nego napraviti košaru za sva vremena. Meni treba vrlo kratko vrijeme da to skrojim, i nisam toliko pozlijeđena. Treba paziti kad se radi, više me ruže izgrebu.
Za spoj su potrebne 3-4 žičice kojim zašijemo da se košara ne rastvori.
Imaju specijalna klješta kojim se to sve obrašuje.
http://jurcec.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=360:klijeta-za-icu-armiraka&catid=63:klijeta&Itemid=110 Špiceve možete i poravnati da se ne povrijeđujete.
A ako ne želite to kupite košare, one se za mene preplitke. Ja sam radila i duboke košare ze velike biljke.
Ako vam se da može i ovako izgledati.
http://tastylandscape.com/2013/06/09/how-to-build-a-gopher-cage/ http://https://www.gardeners.com/buy/bulb-cage/33-590.html http://artofnaturalliving.com/2011/05/01/the-lazy-persons-potato-garden/
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
ajama
Cvjetni guru
Bodovi: 5957
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Studeni 2017 u 19:05
ja imam nekoliko novih
lakeside cha-cha
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
ajama
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Studeni 2017 u 19:11
frances williams
ajama
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Studeni 2017 u 19:16
još je jedna od ove jeseni.za sada ima samo korjenje.nadam se da će na proljeće potjerati listove.
zove se hosta crispula
NinettA
Odrastao grm
Bodovi: 1030
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 28 Listopad 2018 u 22:14
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
Carol
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14
Bodovi: 2208
Opcije poruke
Hvala(1)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Studeni 2018 u 20:41
Ninetta čoškić izgleda prekrasno, a ovo drvo (ne prepoznajem ga), je točka na I.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji od zelenih veja je videti ni..
NinettA
Odrastao grm
Bodovi: 1030
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Studeni 2018 u 00:18
Carol
hvala... drvo je murva... dud... morus alba...
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...