Vrtlarenje s mahovinom |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | ||
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasne su mi ove ideje sa mahovinom, ali me jedna stvar zbunjuje. Mahovina u kombinaciji sa čuvarkućama - čuvarkućama treba puno sunca, a mahovini hlad i vlaga, pa kak to onda može opstati zajedno ? |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
tomo
Novo sjeme Pridružen: 26 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 18 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
da, na tu mislim. ak ne nađem neko bolje rješenje, nastat će stolica sa jednogodišnjom mahovinom :)
u svakom slučaju, nešta bude nastalo! :D |
||
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
||
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
emka
Nedavno posijan Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 82 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mene zanima da li ima tko iskustva sa mahovinom da je "naljepljena na neku teglu i slično, a da je preživjela ... je li dovoljno samo orošavanje ili treba ispod naljepiti zemlju.....Hvala na odgovoru i pozdrav.
|
||
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
||
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |