Poigrajte se |
Odgovori |
Korisnik | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Travanj 2008 u 18:07 |
Sponzorirani linkovi | |
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel' to tulipan od najlonki?
|
|
iris
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aha...klikni na link - imaš karatka uputstva na engleskom :) i slike
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tulipan je predivan...
|
|
vera4
Trajnica Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Genijalna ideja
|
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasan tulipan,gledala sam od čega je napravljen,najlonke mi nikad nebi pale na pamet.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam vidila u jednoj tv emisiji na isti princip sa žicom i najlonkama napravljen luster
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kak je dobro !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naišla sam na ovaj filmić - postupak pravljenja cvijeta od žice i najlonki pa ako koga zanima...
http://www.youtube.com/watch?v=R6CTLkYAIcc |
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je super, a ima tu još odličnih ideja...hvala natalija na linku
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |