Kad san postane java |
Odgovori | Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja ti želim puno uspjeha i uživancije i da ti se ruka brzo oporavi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
macorka
Mladi grm Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako me veseli da su moji hibiskusi došli u tako vrijedne ruke. |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kućica je krasna, a teren oko nje samo čeka vrijedne ruke pa da zablista. Znatiželjna sam, pa budem pratila preobrazbu. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za kućicu dijelim prethodna mišljenja, stvarno je ko iz bajke, a prostor oko kućice je taman za lijepi vrt. Kakva je zemlja? Jel kvalitetna, to je najvažnije. Za polusjenu ćeš naći puno biljaka, možda i više nego za žarko ljetno sunce.
Brzo saniraj ruku da možeš sve svoje ideje ostvariti, a mi ćemo te pratiti. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...oduševljela sam kućicom, jako mi se sviđa...a što se tiče sjene, ima jako, jako puno biljaka za sjenoviti vrt koje su jednako lijepe kao i ostale...no, o tom, potom...baš me zanima kaj ti budu vrtlari u vrtu obavili za te novce, nekak mi se čini malo previše novaca...u svakom slučaju kada ti drugo ne preostaje moraš njih angažirati, razumljivo mi je...želim ti brzi oporavak, no i ovako s rukom u gipsu možeš planirati...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Aidazg
Upravo klijam Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo skinula sam gips ali ne mogu ništa s rukom...sam samo vježbe, vježbe da ju čim prije stavim u funkciju. Cvijeća sam već nakupovala - ljiljane, dalije, narčila razne biljčice, trebala bih i sjeme sijati ali još ne mogu s rukom, nadam se idućeg tjedna
A što se tiče te firme, ako msilite da je to preskupo, budem upitala još neku |
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme kako preslatka romantična kućica i puno mjesta za stvoriti predivne bajkovite cvjetne priče.Vrt u polusjeni mi je tiha patnja,to su mi uvijek najljepše kombinacije, a isto tako mogu biti šarene kao i sunčani vrtovi.Baš nestrpljivo iščekujem razvoj događaja.Pozdrav!
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla draga.Sa zanimanjem ću pratiti razvoj tvog vrta.Da imaš hladnog mora za namočiti ruku brzo bi ozdravila.Tako sam i ja kad sam sredila nogu.Probaj sa morskom soli u vodi.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kućica je prekrasna, a i tvoj mali vrt u ZG. Bit će to kućica iz snova kad preseliš dio ovog cvijeća.
|
|
život je more
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koja predivna kucica,mogu mislit kako ce to biti lijepa kuca u cvijecu za kratko vrijeme
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako napreduju radovi? I kako su odradili posao, mislim na firmu? |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Odgovori | Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |