Dunja |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki, a svježi sokić od dunja? |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
imaš recept?
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Isto ko i s tikvama. Ja još nisam probala, ali hoću..Imam nekoliko lijepih dunja s mladog stabla ( prvi puta rodi ) ....Uzet ću dunje, oguliti i izribati ih, dodati malčice šećera, vode i dobro ožmikati, iscjediti pola ili cijeli limun ili limetu i eto, ukusan sokić je začas gotov... |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tnx,srce si!!!
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma nisam, samo želim biti od koristi i sebi i drugima....
|
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki, možeš napraviti odličan pekmez,kompot u teglicama , sok-sirup za zimu a isto tako očišćene zamrznuti pa u zimi skuhati uz malo šećera odličan kompot....možeš napraviti liker..... ima puno mogućnosti.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice,sad kad si spomenula liker i ja sam ga radila prošle godine, bila je neka kombinacija dunja, limuna i limete, moram priznati bio je prefin ! |
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
miriši ali manje od samoniklih, od njih sam već napravila pekmez ali sam miješala sa jabukama i šljivama kad su same dunje bude mi pretvrd, često kuham kompot isto sa jabukama onako za odmah pojesti a planiram praviti i kitnkez |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |