Faaborg u Danskoj |
Odgovori |
Korisnik | |
montokuc
Već proklijao Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 03 Kolovoz 2009 u 18:58 |
Tamo zivi moj prijatelj,posjecujemo se redovno,evo slika koje sam snimio prosli put!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svidjaju mi se njihove kuce, lepe i neobicne, lep je i krajolik, a je li ono "groblje" bicikli ? Bogami, imala bi se koja izvuci pa krenuti do onih pasnjaka .
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je..
|
|
montokuc
Već proklijao Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije groblje,nego trgovina,ducan! Kcer mojeg prijatelja je tu kupila bicikl! |
|
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo je nabacano, treba ga videti i izvuci iz svega toga! Ja bih verovatno jedan od ona dva sa strane, ko da trazi ispod svega, pa kad ti prodavac izvuce saopstis mu da ti se boja bas i ne svidja .
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |