Gute Fee slavi |
Odgovori | Stranica <1 141516 |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan !
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam drage moje da me niste zaboravile ..... |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan sa zakašnjenjem od
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno hvala draga Mira ! Upravo smo neki dan tu pricali kako je to bilo zivo onih nekih proslih dana na tom nasem prvom cvijetnom forumu ... sjecas se ... nekoliko puta si i ti bila ta koja je organizirala kavu pa smo bili kod tebe ... ja osobno cak dva puta ...... bilo je predivno ....
|
|
|
|
Sanja10
Novo sjeme Pridružen: 28 Svibanj 2019 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan Dobra Vilo!
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno hvala draga Sanja
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 141516 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |