Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori | Stranica <1 535455 |
Korisnik | |
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svima još jednom hvala ...
Borić smo kitili uz pomoć unuka (množina) tj. unučadi... Najviše se veselio najmlađi (petogodišnjak), stariji (desetogodišnjak) nije mogao dočekati sestru i bratića da se započne s kićenjem.... A najstarija (trinaestogodišnjakinja) bila je zadužena za opći dojam.... Cimicifuga, figurice sam sakupljala godinama. Jedno od mjesta gdje sam kupovala (konjići, skijaši, sanjkaši) nalazi se u ZGB-u i to u onim velikim halama na Jankomiru.... Firma ima malo čudno ime i nikako se ne mogu sjetiti koje.... Javim kad se sjetim... |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Firma se zove dobar partner (pa i nije čudan naziv, a nije baš niti uobičajen!?). Nalazi se na Žitnjaku a ne na Jankomiru...
Evo i njihov WEB: http://www.dobarpartner.hr/ |
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice, baš mi se sviđaju čizmice.. i drvce je preslatko.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno i moj fotić proradio :) Sretan Božić svima koji salave
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zvjezdica
Pustio korijenje Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugice dekoracije su baš simpatične, mislim da upravo te slatke stvarčice čine dom toplim i ugodnim.
|
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Srebrna kiša (calocephalus) u adventskom vjenčiću
|
|
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Već se bliži vrijeme blago...lijep ugođaj aurelia
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Nisa...na ovoj temi ima predivnih dekoracija...nadam se da će ih i dalje biti
|
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Srebrna kiša kao element u dekoraciji mi se jako sviđa.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Lucy...ošišala sam jesenas kalocefalus...bilo mi žao baciti grančice...
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 535455 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |