Neobicni oblici voca i povrca |
Odgovori |
Korisnik | |
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Kolovoz 2013 u 22:22 |
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lela, moja je mama nekada imala ovakve paprike, zvala ih je paradajz paprike, na neki način ti je sjeme od ove parike dospjela među tvoje sjeme, ili je možda bilo sjeme u stajnjaku koji koristiš. Baš ti je deobra.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
lela.h
Mladi grm Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smail hvala na info! Nikada nisam ovako nasto vidjela,,, zemlja u stolovima u koje sijem je sterilna,,, tako da si opet nemogu rastumaciti od kuda je,,, a sada kada si mi ovo rekla... zao mi je sto nemogu ostaviti sjemnke, sada su se vec iskrizale sa ostalima,,, ali se bacam u potragu za sjemenke te paradajz paprike!
|
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
Zagi
Nedavno posijan Pridružen: 20 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 82 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/slike_od_clanova/paradajiz/74719.aspx -
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |