Trišino dvorište |
Odgovori | Stranica <1 241242243 |
Korisnik | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Triša! Baš si lijepo uredila svoj vrtić.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Sponzorirani linkovi | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zavirila sam vidjeti ima li štogod novoga u tvom vrtu, a kad tamo novi dizajn. Baš si to zgodno napravila, jako mi se sviđa.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
magnolija
Mladi grm Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kad već nisam dolazila u rijeku za prvomajske praznike kako sam planirala, evo bar ovako da te posjetim, jako volim doći u vrtove riječke ekipe, jer vas sviju volim. što prije ću morat doći i uživo da vas posjetim, neki dan sam vas spominjala sa ramizom bila sam kod nje.
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoćemo nove slike !
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoćemo nove slike!!!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo me ovdje nije bilo pa ću temu mog dvorišta započeti s dugogodišnjom ružom penjačicom koja cvjeta od travnja do lipnja, a ovo je pogled kroz prozor
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divna je!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala dijana moram malo posložiti slike pa staviti još koju
|
|
RIJEKA
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno prekrasna ruza ! Ima predivne velike cvijetove !
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je lijep i romantičan pogled kroz prozor
|
|
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam, evo jednog posebnog vrtića u obliku srca sa hostama, koji se nalaui u našoj gorskoj vikendici u Skradniku, slikano je u maju ali kasnije bude još bogatiji.
|
|
RIJEKA
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ni mene dugo nije bilo,svratih malo i prvo što sam vidjela je Trišino dvorište <3
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma da ti ostavim trag da sam bila kod tebe .....
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala što ste svratile, puno se toga u Trišinom dvorištu promjenilo, ali sada ga nastojim opet urediti po kćerinom guštu, jer sam kuću i dvorište prepustila njoj, a ja sam sada u stanu na 3. katu, ali se brinem o kolišu zgrade, pa će biti nešto sličica odavde.
|
|
RIJEKA
|
Silvy
Trajnica Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga prijateljice,
Jučer se nisi probudila, zauvijek si zaspala. Ostaješ u srcu sviju nas, naša "Nevero s Kvarnera". Znam,...i tamo gdje ideš stvarat ćeš vrtove pune prekrasnog cvijeća. Zbogom draga Triša |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zbogom draga prijateljice
Puno je lijepih uspomena na tebe i to nam ostaje |
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 241242243 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |