Cordyline |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, da, to bih baš mogla učiniti. Režem već danas.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Sponzorirani linkovi | |
*Bonsai*
Nedavno posijan Pridružen: 25 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 89 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
27259039-CIMG0708.JPG">
enrikova nona moja cordyline je bila upravo tkva kad sam je dobila a sad izgleda ovako |
|
*Bonsai*
Opcije poruke
Hvala(0)
|
*Bonsai*
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad su mi se potpuno listovi osusili i otpali, neynam hoce li se izmladiti
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja australka:
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preljepa travica!Glikica
Moja je prošle zime potpuno nestala,bila je u vrtu,ti svoju čuvaj ovo vrijeme u vazi,a na proljeće u vrt sa vazom-u zemlju.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Belina, namjeravam ju spremiti u kuću. Dala si mi super ideju, na proljeće joj nađem neko lijepo mjesto u dvorištu pa skupa sa teglom u zemlju i nek uživa.
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja je pokojna, malo sam ju zimus zeznula, nisam ju na vrijeme spremila, šteta.
|
|
|
|
zagica
Novo sjeme Pridružen: 08 Rujan 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova crvena mi jako sliči na juku , listovi su isti samo druge boje
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj glikice -steta, divna je bila
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EN, unatoč sporom rastu jako su lijepe. Moja preko zime samo "životari". Najviše izraste ljeti kada ju iznesem van, u hladovinu. Prošlo ljeto je izrasla sigurno 20-ak cm.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |