Clerodendrum trichotomum |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | |
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas su lijepi ali to je kao korov, ode na sve strane, a kada ga dirnes smrdii.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anaida, lijepo ti je napredovao, vise skoro da i ne treba kamene zastitnike oko sebe. Jel ja to dobro vidim - ima cvjetice, ili je to nesto iza njega ?
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Carol ima cvjetiće. Nekoliko ih je.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas me veseli.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da sam sjeme dobila od tebe Natalija i evo to je izraslo ! Sada je oko 3 godine i jos nije imao cvijeta ! Nalazi se vani u velikoj tegli , osjetio je snijeg i kisu ! Time je dokazao da se ne boji zime ! Moje pitanje : obzirom na to da su u toj tegli 5 - 6 drvceta , da li bi bilo bolje da ih izvadim i rasadim pojedinacno i ako , kada da to ucinim !
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sad vise nisam sigurna da je to to drvo ! Fatka je napisala da smrdi kad ga dirnes , ali ovaj ne smrdi a ja ga non-stop diram ?! Tko zna vise ?
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš mi je drago Nona da se je primio. Nadam se da ima dosta mjesta oko njega jer se brzo širi, a lijepo je kad ih ima puno i kad cvatu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tek sad vidim ovo gute,kasnim godinu dana ako je od mene, onda ga možeš posaditi u vrt, a oblikuješ ga po želji, ako želiš stablo, režeš donje grane i puštaš ga u vis, ako želiš da ide u širinu, eventualno skratiš vrh(ove) fatka je dobro napisala, listovi imaju neugodan miris, ali ako ga baš diraš/protrljaš među prstima, inače nije tip biljke koji "bazdi" |
|
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |