Mimulus - Mimulus aurantiacus |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je za čuti da može biti i na suncu, to nisam znala, mislila sam da striktno mora u polusjenu.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene je na suncu cijeli dan a sunce je od 8-20 bolje rec svo cvijece mi je cjeli dan na suncu.
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
dea78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imala sam ga nekoliko puta ali svake godine moram kupovati novi jer mi ne ostane ni do kraja toplih dana, bez obzira na prihranu i polijevanje.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
dea78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice7,ja svo svoje cvijece zaljevam sa vodom u koju sam dodala supstral.Iskreno na svom mimulusu niti sam gledala niti trazila sjeme,ali sam nasla dvije mladice(samo) u zardinjeri.ove godine cu bas gledati za sjeme pa ako uspijem sakupiti javim se .
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |