da li znate... |
Odgovori | Stranica <1 567 |
Korisnik | |
tropi
Mladi grm Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni ovo slici na "million bells". Ja imam takve dvije biljcice na balkonu, roza i ciklama boje...trazi dosta vode, ako je ne zalijem tri dana klone, ali se brzo oporavi nakon zalijevanja... |
|
stephanotis
Mladi grm Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Frida. I meni je jučer skroz klonula, mislila sam da je gotova. Brzo sam ju zalila i skroz se oporavila. Draga biljčica...
|
|
Ja sam dijete sreće
|
|
dugokosa
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
CVATE!!!!
|
|
sutra je novi dan
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovaj cvijet imam na moru ali ga viđam i po vrtovima u Osijeku, da li netko zna kako se zove
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim vas pomoć oko prepoznavanja ove divne biljčice:
Sorry, malo sam pregledavala forum i čini mi se da prepoznajem ovu biljčicu. Mislim da je to cotula hispida. Moja sada cvate žutim malim cvjetovima.
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lana 2 ovaj cvijet kod nas zovu pupaljka.
|
|
tropi
Mladi grm Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana2 pogledaj si pod lat. naziv Oenthera ali kaoja nisam siguran
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lana2 - Oenthera je! Meni se raširila po cijelom dvorištu. DOslovce gazi travu! A kupili je kod kumice preklani na proljeće u obliku jedne šake. Danas je imam u svim čoškovima gdje mi se neda pljeviti
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala društvo, stvarno ste brzi (eh sad sam i ja zahvaljujući vama malo pametnija)
šeflera u pravu si, zaista se širi okolo, ali meni ne smeta, na hrpici zgodno izgleda
|
|
scat
Novo sjeme Pridružen: 17 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A koja je ovo biljcica?Stoji mi u uredu te je opala jedna grancica, pa me zanima dali se iz nje moze napravit nova biljcica? |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šeflera!!!!!
Samo joj malo fali lišća! Ko ju je to ošišao?Mislim da imaš o njoj u sobnom cvijeću temu! |
|
Šeflera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
scat
Novo sjeme Pridružen: 17 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 7 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je bilo brzo. Hvala, to sam trazio. Sto se šisanja tice takva je bila cijelo vrijeme, pa sam mislio da je takva inace.
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Grančice se lako zakorenjuju, možeš ih odmah saditi u zemlju ili ih držati u vodi dok se ne formiraju korenčići.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo novi zadatak za sve vas. nemam pojma koja je ovo biljka.
ima bile cvitove, nekoliko njih na jednoj stapki koji se javljaju liti preko zime ova biljka nestane i na proljeće opet krene, a moja mama ju razmnožava tako što podili busen.... |
|
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je,mislim,hosta.Koja vrsta ne znam.
|
|
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fala!
ovo je bilo brzo..... |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 567 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |