Alma - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Korisnik | |
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je mini kozmetički set
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
bravo, preslatko, tako nježno
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Aaaaaaaaa, slatko!
Ja s tim nebi grebla svoje pete... |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Prekrasnooooo... a onaj brod se ne bude vidio?
|
|
![]() |
|
Alma ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 50 |
Koji brod spring? bemu, fakat sam plava
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
preslatko je. dobro kaze SunceRi - prelijepo je da se koristi :)
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Alma možda sam i ja plava... učinilo mi se da na prvoj slici na onom katonu iza drvene posude vidim jedrenjak....
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
alma set je predivan!!! iako je sve s istim uzorkom, ogledalce mi je naj naj!!
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
prelijep set. ljubicice ove sitne su tako zahvalan materijal, a ti si to super ukomponirala :) sad jedno pitanje za plavushe, cemu sluzi onaj bat sa spicom? izgleda kao sprava za mucenje :)
|
|
![]() |
|
Draga, ono ti je mini masažer, ono su kotačići.
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ihihihihi
|
|
![]() |
|
ninocka...ja jesam plava, ali si ti definitivno pretjerala s blajhom
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
|
![]() |
|
pa kaj da ti kazem, meni je licilo na bat za meso. imam takav samo metalan :) i znas snicle su super mekane kad ih dobro umlatim s takvim batom ;)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |