Dani trajnica 2013 |
Odgovori |
Korisnik | |
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 05 Travanj 2013 u 21:36 |
Druzite se s nama na prvim danima trajnica vrtlarije Kalići i Decore.
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja svakako dolazim |
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da je barem jedan datum spojen s RI-ZG kavom, bilo bi lijepo vidjeti vaše vrtlarije. Ne znam kad, ali jednom ću doći pogledati Dadin vrt. Nadam se da ću ipak jednom doći pogledati vrtlariju Kalići.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrica , ti si mi stvarno izrekla misli ! Ja sam takodjer toliko puno cula o Dadekovom vrtu , mozda nam se stvarno jednom i to poklopi s nekim drugim terminom !
|
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eh kada bi i ja cuo sto se to prica ;) Dani su tako planirani zbog cvatnje biljaka, kak je krenulo ove godine i ti datumi ce za neke uobicajene biti previse rano. :)
|
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dado, želim da ovaj festival cvijeća bude uspješan i prvi u nizu dugogodišnje tradicije.
Ovako nešto bih zaista voljela vidjeti. Znam da bih uživala... Možda će se jednom i ta želja ostvariti. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadamo se da ce biti uspjesno pa da to ponovimo vec na jesen ili sljedece godine sa puno vise sadrzaja :) |
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |