misty-da poklanja i /ili mijenja |
Odgovori | Stranica <1 8910 |
Korisnik | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam adresu, pa ću ti uskoro poslati nigelu i kadificu, sjeme!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
misty stiglo, veliko hvala na trudu
svoj dio šaljem ove dane |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jutros je pošiljka za tebe krenula, nadam se da će brzo i sigurno stići na odredište
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sjemankice viole sam sakupila nešto,nije bilo puno a đirani su malo usporili od protekle suše i jakog sunca oporavljaju se.nisi mi poslala adresu na pp da ti pošaljem.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je li stiglo?
trebalo je još prošli tjedan... |
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us misti ako si još zainteresovana imaću sjemenki ovih mojih kadifica, javi se na pp |
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anđelkad sandučić ti je pun a nisi mi napisala adresu na koju da ti pošaljem papigice. Inače ako još nekoga zanima sjeme papigica imam ga puuuuuuno |
|
Time is something you can never get back..
|
|
tajčica
Pustio korijenje Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
može meni malo
|
|
martab
Upravo klijam Pridružen: 29 Kolovoz 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako nije problem i ja bih neku semenku!
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ima za svih, pošaljite mi adresu na pp
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
radoja956
Već proklijao Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme i ja bih sjeme buhača.Kasnim prilično ali se možda negdje zaturila neka sjemenkica. |
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pometi sandučić draga,pp sa adresom ishlapila |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo pregledavam oglase. Misty-da ako imaš još viška sjemenki papigice, eto i meni nekoliko udjeli. Uzvratiti ću ti nečim drugim.
|
|
sutra je novi dan
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rješeno je, dobila sam! |
|
sutra je novi dan
|
|
Odgovori | Stranica <1 8910 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |