Japanska trešnja |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
tanja j
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako mali broj vrsta japanske trešnje ima plodove, ali kod nas ni te vrste ne daju plodove. |
|
Sponzorirani linkovi | |
jojo63
Novo sjeme Pridružen: 08 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala. Primljeno na znanje. |
|
Lilly Vanilly5
Nedavno posijan Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 42 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zna li netko točan opis (oblik stabla,habitus,boju i oblik cvjeta te konačnu veličinu) ukrasne trešnje koja se kod nas naziva prunus Ruby?
|
|
perhan99
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 11 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
japan je banjaluci donirao tresnje, prelijepe su
|
|
Zdravko Božić
Novo sjeme Pridružen: 09 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zanima me da li je japanska trešnja podložna obolevanju od monilije? Molio bih imaoce i poznavaoce da mi pomognu i odgovore na ovo pitanje.
|
|
muhlenbergia
Trajnica Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iz mog iskustva na Prunus serrulata "Kanzan" i Prunus serrulata ´Amanogawa´ nisam primjetio da ih napada monilija.Viseća trešnja Prunus serrulata "Kiku-Shidare-Sakura" ponekad zna stradati od monilije,šteta ne bude velika osuše samo neke manje grančice.
|
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
tanja j
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ju 7-8 godina (lika) i do sada nije imala nikakvih obolijevanja... |
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |