Sijanja kadifa |
Odgovori |
Korisnik | |
Afrodita
Nedavno posijan Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Siječanj 2008 u 15:18 |
Kada je pravo vrijeme za sijanje i sadnju kadifa??
Taj cvijet mi izgleda vrlo jednostavan za uzgoj i jako zahvalan i na sunćanom mijestu. Tako da je idealan za mene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja ih nukada nisam sijala prije 3 mjeseca, samo kasnije i uvijek su mi bile OK.
Stvarno su jednostavne za uzgoj i vole sunce, žao mi je što nisam slikala, ali prije 3g sam imala živu ogradu od kadifica i bile su stvarno prekrasne. |
|
Caca
Nedavno posijan Pridružen: 01 Rujan 2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 83 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Teak, isto tako i ja sejem, i nikada nisam pogresila, bar do sada.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i vrlo su jednostavne za sijanje!!!
Stavi se zemlja u posudu, posipa sjeme te stavi novi sloj zemlje na sjeme.
Malo polije i stavi na toplo mjesto i za nekoliko dana one polako krecu da rastu!!!
ali ima vremena jos je rano za njih!!!
|
|
AB100
Upravo klijam Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja isti nikad ih nesijem prije poćetka 4 mijeseca jer one dosta brzo nikniknu .
|
|
AB100
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam probala sa sijanjem ranije u veljači, i kasnije u travnju. Bile su jednake jačine i veličine. Znači nema smislaništa prije travnja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Hele
Mladi grm Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ja to mislim direkt u zemlju. |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sadila sam i tako i mogu reći da je i to OK
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaku jesen, kad ocvatu, malo sjemena posipam po vrtu i dogodine one same niknu. Onda ih samo rasadim tam gdje želim.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje kadifice (ustvari Nerino sjeme) niknule za 15 dana, otprilike isto jedna posuda vani, a jedna u podrumu, doduše nije niti velika razlika u temperaturi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam prije sijala u posudice u veljači pa su mi se samo izduživale . Od kada su se prve same osule gore na ranču u vrtu više ih ne sijem posebno, ispalo je da te dođu gotovo isto , a budu puno jače i bolje.
|
|
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja svake godine bacim kadife po zemlji u 4. mjesec, i prekrijem sa dobrim slojem zemlje... i prilično dobro niknu, čak i predobro
a jedne mi se godine desilo da sam papirnatu vrećicu sa ostatkom sjemena zaboravila vani... i kad sam se toga sjetila nakon par dana, desilo se da je pola sjemenki proklijalo jer je bilo palo i malo kiše tako da za kadifu stvarno nema brige... čak joj niti zemlja ne treba, samo malo vode |
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sijem sada u trecem mj u casice tako da mi ranije budu spremne za cvjetanje :), a jednako dobre budu i kad ih direkt u zemlju posijem, samo ove ranije cvjetaju :). Bez kadifica nista!
|
|
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ih sijem među zadnjima... one služe za upotpunjavanje rupa jer jedino za njih znam sigurno da će niknuti
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |