Jorgovan-Syringa |
Odgovori | Stranica <1 789 |
Korisnik | |
azriela
Pustio korijenje Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav svima:)imam jedno pitanjce..obožavam jorgovane,al jedina mi je opcija balkonski uzgoj tako da me zanima je li itko ikada pokušao uzgojiti jorgovan u tegli..naravno velikoj tegli?ha?kaj mislite,da probam?
|
|
dosadna ko tekut
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rijeka
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
azriela, probaj, zašto ne bi mogao rasti u cvijetnjaku, pa puno stabala raste i u vijetnjacima. vjerojatno si već i probala, javi nam kako raste.
MiraK...toliki veliki cvijet, raskošan, bit će divan kakva god nijansa bila |
|
mirna
Već proklijao Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je li netko probao na postojeći cvatući jorgovan cijepiti mladicu jorgovana druge boje? |
|
gostovic
Nedavno posijan Pridružen: 07 Svibanj 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 77 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav svima,
moj jorgovan je malen, presađen prije tri godine i sada ima oko metar, još nije cvjetao.. ovo proljeće sam vidjela da ima puno malih šiba oko sebe, a jedna grana kao da se suši, odnosno nema tako intenzivno lišće kao na drugim granama.. šta trebam napraviti sa šibama iz korijena? da to porežem ili?
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zgodna ti je to ideja, baš ću probat |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovisi što ti se više sviđa kao drvo ili kao grm evo mog pustila sam mu više mladica pa je kao grm a imam bijeli koji gormiram kao drvo samo još ne cvjeta |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
gostovic
Nedavno posijan Pridružen: 07 Svibanj 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 77 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u tome je štos znači..hvala na odgovoru, jedan će biti grm, a tri kao stablo, znači režem mladice..
|
|
majcka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedan bijeli cvijet:
|
|
Eksotika je kul
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još miriši jorgovan, možemo u šetnju van
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
janja-nja-nja
Već proklijao Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bugica, tvoj je predivan, inače rozi su mi presvijetli, a bijeli previše iskaču u zelenilu.
Zna li netko možda gdje bi mogla kupiti jorgovan blue sensation, mama se zaljubila na prvi pogled a ja ko za vraga ne znam gdje da ga nabavim.
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
Odgovori | Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |