Izrada čestitki, pozivnica....... |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Arwen sve čestitke su mi lijepe, ali ova zadnja je ipak najljepša!!!
Da li motiv salveta ili nešto drugo, jer ne mogu baš raspoznati???
|
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
hvala!
ovu zadnju sam motiv crtala i nalipila ukrasne trake kao rub ;-) |
|
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Draga moja, prekokrasne čestitke
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam!
još jedna... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
odlični radovi......
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
čestitke su ti predivne
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivne čestitke.danas je postalo uobičajeno slanje sms-ova,ili one kalupirane čestitke na kojima se samo mijenjaju godine tako da ovakva mala remek djela bude u meni onaj topli božićni ugođaj.divne su
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam, bit će ih još....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Predivni radovi, prava mala umjetnička djela.
Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav! Krasne pozivnice i prekrasne čestitke! E kad bi imala malo više vremena i ja bi to.
![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Vjetar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 125 |
Iskreno i meni se dopadaju ,samo naprijed !!!
Oprosti koristim ovu priliku da se zahvalim Suncu -Sunce hvala konačno sam uspjela uz vašu pomoć objaviti svoje radove .Veliki pozdrav !!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |