ne mogu na forum |
Odgovori | Stranica <123 |
Korisnik | ||
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ovo se ponekad zna događati članovima koji koriste internet explorer.
na žalost opet niste napisali grešku koju vam izbaci prilikom logiranja ili pokušaja sudjelovanja na forumu pa je znatno teže nači riješenje. sa forumom je sve ok. isto tako i sa vašim korisničkim računom. (makk) tako da je vijerojatno problem do vašeg računala. probajte prvo obrisati cookie i isve ostale podatke koje vaš preglednik skuplja. ako ovo ne upali probajte reinstalirati vas preglednik ili instalirati neki drugi(mozzila firefox ili google crome) ali najbolje bi bilo da napišete koji vam error javlja
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
oaza
Novo sjeme Pridružen: 26 Svibanj 2012 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja koristim Firefox. Nakon unosenja nickname i lozinke pojavi se sljedeci tekst:
Error More than 3 failed login attempts have been made on this account. Please enter your details again, including security code. Poslije unosenja koda pojavi se tekst na hrvatskom da su nickname ili lozinka pogresni. |
||
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i morate upisati sigurnosni kod, jer je došlo od pogresnog logiranja.
|
||
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga moja,obriši cookie i meni se to dešavalo..Obriši sama "ručno" ili skini program cc cleaner on sam obriše i najlakše i najbrže. A "ručno", Brisanje cookies-a kod Mozille Firefoxa: IdI na Tools > Clear Private Data ili pritisni Ctrl+Shift+Del , nakon sto odabereš šta želiš izbrisati pritisni na Clear Private Data Now..Ako ne uspije,javi. |
||
Jupiiiiiiiiiii
|
||
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala, opet se mogu prijaviti pod starim nickom. |
||
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga Alisa hvala ti puno. Admin je vec to sredio prije, pa se mogu opet ulogovati kao makk. Pusa |
||
Odgovori | Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |