Adam - alocasia odora |
Odgovori | Stranica <1 242526 |
Korisnik | |
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kreose uvijek se veselim slikama tvojih Adama i Eva . Bajni su . Ali kod mene i sa velikom zaštitom vani nisu preživjeli . Nebi preporučila . Možda da probaš eksperimentalno neki primjerak . Javiš rezultate. Meni je ove zime isto dosta propalo jer smo stavili u podrum peč na drva za centralno , bilo im je bolje u negrijanom podrumu . I ovo malo topline kroz zimu im naškodi . Prije im je bilo savršeno , a vidjet ćemo kako bu dalje.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Amrah
Novo sjeme Pridružen: 24 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 38 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav. Moj Adam ima lulicu sa sjemenom, pa sta sad da radim? Jos uvijek je lula zelena, jeli trebam cekat da se isusi pa da pokupim sjeme? I kad to sjeme da sadim?
|
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sacekati da se "lulica "rastvori. Vidjet ce te sjemenke sa crvenim usplodjem.
Crvenu opnu oko sjemenke mozete maknuti i odmah posijati, jel sjemen Alocasia jako gubi vitalitet |
|
Amrah
Novo sjeme Pridružen: 24 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 38 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puno na brzom odgovoru
|
|
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 242526 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |