Biljanin decoupage |
Odgovori | Stranica <1 282930 |
Korisnik | |
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje, oprostite sto me nema na forumu. Svakodnevne obaveze i blog mi oduzimaju vreme i jednostavno ne stignem. Kad god uhvatim malo vremena, pogledam vaše galerije, tako i vi, posjetite me na mom blogu
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sanja 1734
Pustio korijenje Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Biljana 59 molin te reci mi recept kako napraviti dobru šablonu, ti si u tome specijalist ili ih kupuješ. To želin svakako naučiti. Pozdrav i hvala na komplimentima.
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oprosti Sanja sto ti tek sada odgovaram, bila sam na GO:-)
Probala sam izrezati jednu sablonu i to je bila za mene "nemoguca misija", sablone kupujem u trgovinama hobbystickog materijala |
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutije sa anđelima su prekrasne
|
|
sanja 1734
Pustio korijenje Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mi se odavno nismo dopisale, vidin da te nema, jesi li se odmorila, a što se tiče šablona i ja san ih na kraju kupila i novi kit, i sad mi to ide baš onako kako san vama zavidila kako ih svi radite. Drago mi je da si se vratila, pa ćemo sada moći viditi i nove radove.
|
|
color034
Upravo klijam Pridružen: 22 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 126 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je prelijepo
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan!
|
|
Odgovori | Stranica <1 282930 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |