enrikove none povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 252627 |
Korisnik | |
Gajtana
Pustio korijenje Pridružen: 08 Srpanj 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 261 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E pa baš si me razveselila.
Gledam tvoj šeri paradajz i gledam svoj. Nebo i zemlja. Tvoj visok s prekrasnim plodnim granama, a moj nizak ( takva vrsta ) i onda dosta paradajzića dodiruje zemlju pa su prašnjavi. Ma predivno. Čestitam draga, imaš zlatne ruke. |
|
Sponzorirani linkovi | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek lijepo i uredno.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, uredno ...imaš li navodnjavanje?
Što je ono pod folijom? |
|
|
|
Gajtana
Pustio korijenje Pridružen: 08 Srpanj 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 261 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja krasna salata.
Oduševljava me tvoja urednost. Bravo! |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nonic , kako to lijepo izgleda , daj dragi Boze da ti se sve ... ali bas sve posreci !
|
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi se da je vrtlarica vrijedna
|
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidis trag ? Bila sam ..... bila ..... |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Gajtana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Srećom nema štete, osim što se napravila ova grozna pokorica po zemlji.
Imati ćeš prvoklasno povrće kao i svake godine. |
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bar ima vlage (samo da nije previše)...kod mene suho u vrtu, zalijevala jučer pred večer...sada nešto sitno pada.
Vrt |
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aurelia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo...još malo pa berba!
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 252627 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |