Podranea-Pandorea |
Odgovori | Stranica <1 171819 |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Nina...da, imala sam problema i prošle i ove godine nije mi uspjelo...natalija mi je donirala reznice svoje Kontese Sare, mislim da je i ona pokušavala ukorjeniti¸pa joj isto nije uspjelo...eto, nažalost, već sam dvije sezone izgubila...pozdrav Nina |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Sponzorirani linkovi | |
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jel Kontesa Sara pandorea ili podranea? U svakom slučaju, javi se na pp dio kojemu nije tu mjesto je editiran |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je more
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme! Lantana, probaj kao ja, "oguli" (to znači ne odreži nožicama, nego zguli rukom, pazeći da ne oštetiš deblo, ali i da skineš granu uz samo deblo) granu koja je vezana za glavno deblo, pa probaj zakorijeniti taj donji dio, kojih 20ak cm, meni se to pokazalo jako uspješno. Vidim da ti je ogromna, pa nećeš imati problema naći par takvih grana.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
AJme, to ne znam, već mi je Natalija u nekoliko navrata rekla ali sam zaboravila... ...Lantana, koja ljepota! |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ljepotica, prekrasna je i bez cvijeta.
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da se podigne tema, vidim da se pandorea pokušava razmnožiti povaljenicama, ili direktno u zemlju. Evo ja pokušala i nije mi uspjelo, ali uspjelo je odrezati grančice i uvalit ih u vodu treba malo više vremena ali puste korjenje samo takvo, vjerujem da je isti sistem i za pondoreu. Pa pokušajte jer ja sam to radila ovu jesen i korjenja ima ko u priči
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Odgovori | Stranica <1 171819 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |