tillandsia usneoides |
Odgovori |
Korisnik | |
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Travanj 2014 u 07:06 |
Ili spanish moss, epifit, raste obješena o granu. Kod mene već godinama uspjeva, ali ne onako divlje kako se to može vidjeti na slikama sa Floride. Lijepo visi na jednom velikom hibiskusu:
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
Sponzorirani linkovi | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
WOW!!! super izgleda, ma gdje si je samo našla?
znam da nisu teške za održavanje, ali pretpostavljam da ima okvira van kojih se ne smije ići - tolerancija na zimske temperature i izloženost suncu ljeti, kakvo je tvoje iskustvo? |
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobila s Floride, u pismu..
Nije uopće zahtjevna. Uglavnom je u šarenoj sjeni, jer visi na hibisu koji ima lišće, pa je malo štiti. Zimi je izložena suncu jer hibiskus izgubi lišće. Zimi je u mom plasteniku do 1C, nikad nije krepala, zna se svesti na svega nekoliko niti, ali preživi i u toplom dijelu sezone nadoknadi.
Pošpricam je vodom ponekad, uglavnom kad su mi hibiskusi suhi, jer je onda i zrak u plasteniku suhast, ali to prskanje je najviše jednom u nekoliko tjedana, kad zalijevam hibiskuse. Ljeti je sve puno vlage u zraku i ne treba je uopće prskati, ali je isto dohvatim mlazom kad zalijevam hibiskuse, i to je sve.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad si me utjesila da nemora biti u toplome zimi i da nije nista posebno za odrzati zimi...ja cijelo vrijeme mislim kud cu sa njima zimu..
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |