moji cvjetni aranzmani |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678 |
Korisnik | |
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anastazija-hvala draga
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo si aranžirala stol za mladence
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
jako mi se sviđa tvoj vjenac na vratima!
po ovom stolu za mladence ja ne bi pomislila da ga je dekorio neko ko nije profesionalac, predivan je! Vjerujem da je mladenka bila prezadovoljna poklonom! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vijenac je prekrasan, jednostavan, prirodan, a opet bogat. Volim ovu crveno - zelenu kombinaciju.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mary85 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 15 Lipanj 2016 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 51 |
Žao mi je što ranije nisam naišla na ovaj forum. Tvoji radovi su predivni. Onaj stol za mladence je prekrasan. A o vijencu za vrata da i ne pričam.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |