jesensko cvijece- svadba |
Odgovori |
Korisnik | |
Gostice
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 13:09 |
ljudi, pomogajate, kojeg cvijeca ima od 10-12 mj., svadba je pocetak 11 pa nas zanima kaj sve dolazi u obzir obzirom na tako dobru snabdjevenost hrvatskih cvjecarni. ljubicaste boje dobrodosle. hvala
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako je u vrtu onda maćuhica, špine i margarete, asteri i sl i neke trajnice...
a ako za uređenje sale onda neko rezano cvijće ruze i sl... toga sigurno ima jer se jako puno cvijeća uvozi...
zavisi na sta tocno mislis...
|
|
Opet ja
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma to me i zanima, treba nam puno cvijeca za ukrasit salu i crkvu, ali ne znamo kojeg cvijeca a da je bijelo ili ljubicasto uopce ima u to doba. Ne mislim sad na neku ekskluzivu koju treba uvozit od ne znam kud nego samo na cvijece koje po defaultu mozemo naci ak nam treba npr. ruze.
Ono, koje cvijece koje nasi cvjecari imaju- cvijeta u to vrijeme? |
|
Opet ja
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i hvala na brzom odgovoru, super vam je forum
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ruze sigurno se mogu pronaci to bez problema...
a ka zem za uvoz jer danas ima svakakog cvijeća za nabaviti u cvjećarnicama pa tako da se ne treba previse sekirati oko toga...
|
|
rijeka53
Guest Group |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
UPOMOC
GRESKOM SAM SE IZBRISALA SADA NEM OGU UCI CE KI OBAVJESTITI ADMINA DA ME UBACI, ako je m obuce
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ahhhhhhhhhhh evo me, ma nec sam spetljala
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...mmmmmmmmm da, ma bi bilo boje da nis ne diran hmmmmmmm
|
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |