Anđeoske trube - Datura |
Odgovori | Stranica <1 171819 |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlična ideja kako posaditi u istu posudu različite boje....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U pravu si odlicna kombinacija.roza,bjela i zuta.
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li mi može netko reći koliko su veliki ovi ljubičati dupli cvjetovi....? Ovo je slika od Tačkačice.....
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obična bijela, ali divovska. Na drugoj i trećoj slici su dvije iste dature, jedna manja i jedna veća, prikazane s različitih strana.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravi melem za oči u ovo cmoljavo jutro. Zavidim ti na tvojim snježnim ljepoticama.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova žuta je zaista lijepa... Nisam još vidjela takvu....
|
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice ovo je prva godina da je imam i znam da stvara čahure sa sjemenim pa ako bude sjemenja podsjeti me ali kako je kišna godina nisam baš vidjela oprašivača.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam sama oprašivala močvarne hibiskuse i vidim da imaju neki čahure. E, sad ne znam da li su kukci ili ja odradili posao..... Npr. neke nisam oprašivala (nisam znala kako) pa na tima i nema čahurica.....
|
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam pokušala s močvarcima i nisam uspjela a čak sam i kist kupila da bude novi i čist, ali čula sam da se dature mogu razmnožiti u proljeće i reznicama pa ču pokušat , burgmansije uspjevam pa vrijedi pokušat i s daturama
|
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam radila sa štapićima za uši, tako su me neki članovi naučili... Napravila sam i pokus... Sa običnog močvarca prenijela na kokineus i ima za sada čahuricu i obratno ali ta je otpala.....
|
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrijedi znati i pokušati
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 171819 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |