Mračnjak,sobni sljez,sobni javor-Abutilon |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alisa meni se upravo to dogodilo sa oba...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mimar
Trajnica Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisu zahtevni ako se izuzme da im je potrebna nesto niza temperatura preko zime i svetlo mesto. Listove, tada, delimicno odbace ali se na prolece brzo oporave. Moji cvetaju u takvim uslovima citavu godinu. Ne zaboravite da ga zalijete i u toku zime, barem jednom sedmicno.
Pred samo unosenje u kucu je bio pun cvetova i jos uvek cvetaju |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
azriela
Pustio korijenje Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam kupila svoj prvi abutilon..evo i slikice:) molim cure koje imaju iskustva s tim prelijepim cvijetom za malo savjeta oko uzgoja.Balkon na kojem bi trebao biti je na južnoj strani pa me zanima može li tu ostati ili bi mu višr pasala sjena? Našla sam na netu više različitih informacija pa bi koristilo nešto iz vašeg osobnog iskustva
Uploaded with ImageShack.us |
|
dosadna ko tekut
|
|
kvik
Novo sjeme Pridružen: 14 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 13 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav svima. novi sam ovdje. Zelio bih vam se zahvaliti za sve savjete koje sam procitao, puno ste mi pomogli. Upravo ste spasili jedan abutilon koji je bio unesen u pregrijanu dnevnu sobu . Sad se vratio na ustakljenu terasu,gdje mu je i mjesto... prilagodjavanje na temp.trajalo oko pola sata.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da smo uspijeli pomoći... zato i jesmo tu. ako sta treba samo pitajte...
i naravno slobodno se i pohvalite sa svojim abutilom |
|
kvik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na dobrodoslici! Moj abutilon nije bas reprezentativan, visok do plafona ( i malo vise )... na proljece ce rezidba i oblikovanje. |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Treba ga držati pod kontrolom :o)) i svakako čekajte bolje i lijepše vrijeme jer sada je preriskantno i stvarno nema potrebe za tako necim
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najbolje vrijeme za friziranje sobnog javora,je februar..U februaru mu dajte friz ali opet ne neki rigorozni(ja sam pogrješila jednom, ošišala sam ga previše pa je dugo kilavio).. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
kvik
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam , poslusacu savjete!
|
|
jankić
Upravo klijam Pridružen: 14 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uživaj u mladosti,nikada nećeš biti mlađi nego što si danas
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moji Abutiloni
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
alexandra5
Novo sjeme Pridružen: 25 Siječanj 2013 Status: Offline Bodovi: 54 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo da nam stigne proljece pa da ovi ljepotani ugledaju sunce
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Proljetos sam nabavila sobni javor i odlično se udomaćio na mom balkonu. Evo ga u društvu s achimenesom.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
EN, krasan ti je! Onaj moj sa slike odozgo je, nažalost, pokojni. Ne znam što mu bi, otkako sam ga jesenas unijela unutra, jednostavno je počeo propadati. Nadala sam se da će u proljeće potjerati, ali uzalud mi nada.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |